OVATION A 6.2 Master Edition (ME) 10,000.00 
EVOLUTION A 3.2 / PA 3.2 3,500.00 4,000.00 

AVM30 A 30.3

Integrirano pojačalo s 2×150 watta, digitalnim ulazima i Bluetoothom

3,500.00 

A 30.3 ukratko

 • Integrirano pojačalo snage klase A / AB sa 150 W/kanal
 • AVM MOS-FET tehnologija velike struje
 • Dvostruka mono napajanja, jedan glavni transformator za svaki kanal
 • Minimalna potrošnja u stanju mirovanja 5 ulaza na razini linije (uključujući 1 x XLR)
 • 1 izlaz pretpojačala (RCA)
 • Priključak za slušalice 6mm jack
 • 3 digitalna ulaza: USB 96kHz / 24bit, SPDIF optički i SPDIF koaksijalni.
 • Bluetooth 4.2 Kontrola tona (visoki tonovi, basovi)
 • Veliki, bijeli OLED zaslon
 • Uključen metalni daljinski upravljač RC 3
 • Opsežne funkcije izbornika (podesiva ulazna osjetljivost i još mnogo toga)
 • Programabilna petlja kućnog kina
 • Varijante kućišta: srebrna ili crna

Kao i A 30 iz ograničenog obljetničkog izdanja 2016., A 30.3 također se odnosi na legendarnog prethodnika, A2 iz ranih 1990-ih. Ovaj praotac svih AVM integriranih pojačala, A 2 integrirano pojačalo dalo je konceptualni predložak za svog modernog potomka. A 30.3 sada označava 14. evolucijsku fazu revolucionarnog koncepta. Budući da je A 30.3 razvijen od nule, iskorištava prednosti našeg novog A-I softvera za dizajn. Zadržane su osnovne značajke poput dosljedne dvostruke mono strukture, a dodane su suvremene značajke poput digitalnih ulaza i Bluetootha. Dalekosežne inovacije iz linija proizvoda AVM OVATION i EVOLUTION najnovije generacije također su uvedene u dizajn sklopova.

Ove inovacije omogućene su korištenjem najsuvremenijih komponenti kakve se također koriste u liniji Ovation. Sve u svemu, stvoreno je novo, najsuvremenije integrirano pojačalo, koje svira na najvišoj razini zvuka i može bez problema pokretati sve zvučnike sa svojim znatno povećanim potencijalom snage od 150W/kanal. A 30.3 koristi dvostruki mono dizajn koji tretira glazbene signale savršeno kanalno odvojene za holističku prostranu reprodukciju zvuka. Dizajnirano je kao pojačalo velike struje tako da je zvučni potpis vrlo bogat i pun zvuka na svim razinama glasnoće. Bez napora pokreće sve zvučnike dostupne na tržištu.

Tehnički, A 30.3 je a MOS FET dizajn klase A/AB: Svilenkasto gladak, detaljan i snažan zvuk u isto vrijeme. Svim funkcijama A30.3 može se upravljati jednostavno i intuitivno, au isto vrijeme dostupne su opsežne mogućnosti podešavanja (osjetljivost ulaza, kontrola tona, petlje kućnog kina i još mnogo toga). Savršeno obrađeno kućište izrađeno od obojenog čeličnog lima ukrašeno prekrasnom aluminijskom prednjom pločom, pruža stabilnu bazu za sigurno nošenje dva teška glavna transformatora od 550 VA. Prednja strana od brušenog aluminija određuje izgled linije AVM 30.3 standardne verzije kućišta su srebrna i crna.

A 30.3 dolazi s masivnim i elegantnim aluminijskim daljinskim upravljačem RC 3. Debi nove serije AVM30.3 u jesen 2021. označava lansiranje linije AVM sa svim zvučnim karakteristikama i značajkama poznatim iz linija Evolution i Ovation po pristupačnoj cijeni. Kao i preci A30, ova .3 generacija također je u potpunosti razvijena u dizajnerskom centru AVM u Malschu. Opetovane, intenzivne kontrole kvalitete tijekom svih proizvodnih koraka i razdoblje uhodavanja od nekoliko dana za svaki pojedinačni uređaj osiguravaju naše obećanje maksimalne pouzdanosti na duge staze.

Brand

AVM

Back to Top