OVATION MA 8.3 36,000.00 
EVOLUTION A 3.2 / PA 3.2 3,500.00 4,000.00 

AVM30 MA 30.3

Klasa A/AB mono pojačalo snage 300 W

4,300.00 

MA 30.3 pojačala snage na prvi pogled

 • klase A / AB sa 300 W (4 Ohma)
 • Uravnoteženi XLR i neuravnoteženi RCA ulaz
 • Stabilizirano napajanje s toroidalnim transformatorom snage 550 VA
 • 2 odvojena napajanja za prednji dio i pojačalo
 • Prosijavanje s ukupno preko 40 000 µF
 • Zaštitni krugovi od istosmjernog napona, previsoke temperature i kratkog spoja
 • Automatski način osjetljiv na signal i unos okidača (uključeno / isključeno)
 • AIR (AVM Intelligent Remote) praktična funkcija uključivanja/isključivanja bez kabela okidača u vezi s AVM pretpojačalima
 • Bi-wiring terminali
 • Ekološki prihvatljiva snaga pripravnosti ispod 1 vata
 • Verzije kućišta: srebrna ili crna

Kao i sve komponente iz serije AVM 30.3, MA 30.3 mono pojačala snage temeljena su na legendarnom prethodniku, M3. Nekadašnja M3 klasa A / AB mono pojačala snage i dalje se smatraju jednim od vrhunaca zvuka u dizajnu pojačala – diljem svijeta. Sve je počelo sredinom osamdesetih s razvojem koji je doveo do M1 i osnivanja AVM-a 1986. M3 je zatim zamijenio M1 početkom 1990-ih i izrađivan je u različitim evolucijskim fazama do 2011.

Do danas, ovi tonski izvrsni pojačala snage su najpopularnija AVM mono pojačala snage. S MA 30.3, sada je dostupna 14. generacija poznatih AVM pojačala snage – sva AVM ekspertiza od 1986. godine ugrađena je u ovu evolucijsku fazu MA 30.3. MA 30.3 također ima veliko nasljeđe u smislu zvuka. Njegov predak, M3 je dao predložak za svog modernog potomka, MA 30.3. Zadržane su osnovne značajke kao što je struktura MOS-FET izlaznih stupnjeva oko kolosalnog glavnog transformatora, a dodane su moderne značajke kao što je inteligentno daljinsko uključivanje.

Dalekosežne inovacije u dizajnu sklopova iz nagrađivanih velikih AVM pojačala snage iz serije OVATION također su uvedene u MA 30.3. Ove inovacije omogućene su upotrebom najsuvremenijih komponenti koje se također mogu naći u našim vodećim pojačalima snage, SA & MA 8.3. Sve u svemu, rezultiralo je novim i ultra-modernim mono pojačalima snage koja sviraju na najvišoj razini zvuka za umjerenu cijenu. Sve funkcije MA 30.3 su automatizirane (zaštitni krug itd.). Također postoje opsežne mogućnosti podešavanja s kojima se mogu odabrati načini uključivanja (automatski, okidač, stalno uključen). S funkcijom AIR (AVM Intelligent Remote), izlazni stupnjevi trenutnih AVM pretpojačala (npr. PA 30.3, PA 8.3 itd.) mogu se uključiti i isključiti bez potrebe za posebnim kabelom za okidanje.

Potreban upravljački signal jednostavno se prenosi preko RCA ili XLR kabela. Savršeno obrađeno kućište izrađeno od obojenog čeličnog lima pruža stabilnu bazu za siguran prijenos ogromnih glavnih transformatora i osjetljive elektronike. Prednja strana od brušenog aluminija posuđena je od trenutnih uređaja serije EVOLUTION kao i AVM M3 Monos. Standardne verzije kućišta su srebrne i crne.

Predstavlja se u jesen 2020. i kao i svi AVM uređaji, MA 30.3 također je u potpunosti razvijen u AVM vrhunskom centru za istraživanje i razvoj u Malschu kako bi se ugradili najnoviji dizajni sklopova nagrađivanih komponenti iz serije OVATION i EVOLUTION u AVM 30.3 serija. Ponavljane, intenzivne kontrole kvalitete tijekom svih proizvodnih koraka i razdoblje od nekoliko dana za svaki pojedinačni uređaj osiguravaju AVM obećanje maksimalne pouzdanosti na duge staze.

Brand

AVM

Back to Top