AVM30 PH 30.3 850.00 
OVATION PH 8.3 · 6.3 5,800.00 8,000.00 

AVM30 P 30

Phono Stage MM & MC (zamjenjivi) · Odvojeni Phono ulazi za MM & MC (uključeni utikači za vanjsko opterećenje) · RIAA Equalization Class-A · Podzvučni filtar · Vanjsko tiho napajanje · Uključen adapter za zvučno opterećenje 100/200/1000 Ohm · Masivni aluminij Šasija

750.00 

  • Phono Stage MM & MC (zamjenjivi)
  • Odvojeni fono ulazi za MM i MC (uključeni utikači za vanjsko opterećenje)
  • RIAA klasa izjednačavanja-A
  • Podzvučni filtar
  • Vanjsko tiho napajanje
  • Adapter za zvučno opterećenje za 100/200/1000 Ohma
  • Čvrsto aluminijsko kućište

AVM je uključen u razvoj i proizvodnju fono pretpojačala od svog osnutka 1986. godine. Visoko osjetljivi uređaji za RIAA predekvalizaciju zahtijevaju posebnu pozornost, jer se ovdje obrađuju najfiniji signali cijelog audio lanca. Visoko osjetljivi uređaji za RIAA Pre-equalizacija zahtijeva posebnu pozornost, jer se ovdje obrađuju najfiniji signali cijelog audio lanca. Budući da čak i najmanja smetnja ima velik utjecaj, pažljiva obrada signala ima posebno velik učinak na zvučni rezultat.

Ovo već daje ideju o velikoj pažnji koja se mora posvetiti izgradnji fono pretpojačala s izvrsnom kvalitetom zvuka. Mi u AVM-u ne samo da smo izgradili desetljeća dokazane i svjetski poznate stručnosti u ovom području – naše metode proizvodnje također osiguravaju iznimno preciznu kvalitetu proizvodnje. P 30 je prikladan za pojačavanje najmanjih signala iz MC i također iz MM sustava. U tu svrhu dostupni su zasebni ulazi. Phono load adapteri mogu se priključiti paralelno za MC sustave. Adapteri 100/200/2000 Ω uključeni su u isporuku. S P 30 oslanjamo se na zvučno dokazane sklopove iz našeg repertoara.

S cijelim putem signala skraćenim na apsolutni minimum, čak i najmanji obrađeni signali idealno su zaštićeni od elektromagnetskih smetnji. Čvrsto aluminijsko kućište izrađeno od debelog kontinuiranog lijevanog profila, koje je proizvedeno isključivo za AVM, učinkovito štiti posebnu tiskanu ploču od vanjskih mehaničkih utjecaja i mikrofonskih učinaka. Osim toga, na zvučno relevantnim točkama koriste se folijski kondenzatori i otpornici s metalnim filmom s tolerancijom od 0,5%. Pažljiv odabir svih komponenti je nešto što se podrazumijeva za AVM, baš kao i opsežna kontrola kvalitete, koja osigurava visoke standarde proizvodnje AVM-a.

Brand

AVM

Back to Top