AVM30 CD 30.3 2,400.00 
AVM30 P 30 750.00 

AVM30 PH 30.3

Fono pretpojačalo MM & MC Podzvučni filtar i RIAA ekvilizacija Klasa-A

850.00 

  • Phono Stage MM & MC (zamjenjivi)
  • Odvojeni fono ulazi za MM i MC (uključeni utikači za vanjsko opterećenje)
  • Potpuno redizajniran signalni krug
  • RIAA klasa izjednačavanja-A
  • Podzvučni filtar
  • Vanjsko tiho napajanje
  • Adapter za zvučno opterećenje za 100/200/1000 Ohma
  • Čvrsto aluminijsko kućište

Već od godine osnutka 1986., razvoj i proizvodnja fono pretpojačala uvijek su u središtu pozornosti AVM-a. Već nekoliko desetljeća naša fono pretpojačala redovito osvajaju nagrade i referentne naslove diljem svijeta. U nebrojenim sesijama slušanja, kontinuirano testiramo, proučavamo i usavršavamo zvučnu izvedbu i, kao rezultat, predstavljamo PH 30.3, potpuno novo fono pretpojačalo. Tehnologija Osjetljiva pojačala najmanjeg signala za RIAA predekvalizaciju zahtijevaju vrlo posebnu pozornost, jer se u cijelom audio lancu ovdje obrađuju vrlo najmanji električni signali, često samo nekoliko µV (10-6 volti).

Najsitnije pogreške imaju velike posljedice, a najpažljivija obrada signala ima posebno opsežan utjecaj na zvuk. Osim toga, s našim modelima gramofona ROTATION i s našim vlastitim kasetama AVM.3 Cadenza MC (proizvedene od strane Ortofona), također imamo interne kazete visokih performansi. Iz ovoga već možete pogoditi koju ogromnu brigu razvojni tim s istreniranim ušima koristi za izradu zvučno izvrsnog fono pretpojačala, koje se također može kombinirati s vrhunskim komponentama na najvišoj razini. Mi u AVM-u ne samo da smo izgradili desetljeća dokazane i svjetski poznate stručnosti u ovom području – naše metode proizvodnje također osiguravaju iznimno preciznu kvalitetu proizvodnje u serijskoj proizvodnji.

Osjetljiva pojačala najmanjeg signala za RIAA predekvalizaciju zahtijevaju vrlo posebnu pozornost, jer se u cijelom audio lancu ovdje obrađuju vrlo najmanji električni signali, često samo nekoliko µV (10-6 volti). Najsitnije pogreške imaju velike posljedice, a najpažljivija obrada signala ima posebno opsežan utjecaj na zvuk. Osim toga, s našim modelima gramofona ROTATION i s našim vlastitim kasetama AVM.3 Cadenza MC (proizvedene od strane Ortofona), također imamo interne kazete visokih performansi.

Iz ovoga već možete pogoditi koju ogromnu brigu razvojni tim s istreniranim ušima koristi za izradu zvučno izvrsnog fono pretpojačala, koje se također može kombinirati s vrhunskim komponentama na najvišoj razini. Mi u AVM-u ne samo da smo izgradili desetljeća dokazane i svjetski poznate stručnosti u ovom području – naše metode proizvodnje također osiguravaju iznimno preciznu kvalitetu proizvodnje u serijskoj proizvodnji. PH 30.3 je prikladan za pojačavanje najmanjih signala iz MC i po izboru također iz MM sustava. U tu svrhu dostupni su zasebni priključci. Namjerno smo se odrekli zvučno nedovoljnih prekidača (tzv. DIP prekidača).

Kako biste mogli idealno prilagoditi MC pickup sustav po vašem izboru na PH 30.3, uključeni su adapteri opterećenja 100/200/1000Ω. Ovi adapteri opterećenja također su opremljeni pozlaćenim konektorima i tako su učinkovito zaštićeni od procesa starenja (npr. korozije zbog vlage). Molimo pogledajte dokumentaciju vašeg sustava uložaka ili pitajte proizvođača da sazna koji se adapter punjenja preporučuje za vaš sustav. Phono load adapteri su uključeni paralelno s MC sustavima u predviđene utičnice.

Brand

AVM

Back to Top