OVATION PH 8.3 · 6.3 5,800.00 8,000.00 
Linton 1,250.00 

Denton 85

Denton 85th Anniversary je dvosmjerni zvučnik u klasičnoj tradiciji polica za knjige, prekrasno ručno furniran u mahagoniju od strane Wharfedale proizvođača ormara s umetnutom prednjom pregradom i tradicionalnom rešetkom od volframove tkanine.

850.00 

Međutim, ispod tradicionalne vanjštine, Denton 85th Anniversary je vrlo suvremen i koristi mješavinu tradicionalne i napredne tehnologije. Bas jedinica ima Wharfedaleov inovativni tkani konus od kevlara montiran na kruto lijevano kućište, a ova kombinacija daje bogat, detaljan bas/srednjetonski izlaz s vrhunskim dinamičkim performansama. Visokim frekvencijama upravlja tkana tekstilna meka kupolasta visokotonska jedinica s feritnim magnetom visokog fluksa, projektirana za glatko, detaljno HF proširenje. Ove pogonske jedinice kombinira visoko istražena skretnica koja je gotovo nečujna za slušatelja, što rezultira koherentnim, besprijekornim glazbenim izlazom koji je istovremeno uzbudljiv i prirodan u svojoj izvedbi bilo kojeg izvornog materijala. Denton 85 Anniversary zvučnici sada su dostupni u 3 različite završne obrade. Orah, mahagonij, a sada crna.

Najpoznatiji zvučnik Wharfedale s ponosom predstavlja ovo 85. izdanje jednog od najpoznatijih i najpopularnijih zvučnika marke – Denton. Gilbert Briggs, koji je osnovao Wharfedale 1932. godine, pretvorio je tvrtku u jednu od najpoznatijih marki zvučnika na svijetu koncentrirajući se na kvalitetu i vrijednost za novac. Wharfedale Denton je primjer ova dva ukaza, balansirajući finu izradu, prirodnu kvalitetu zvuka i pristupačnost unutar kompaktnog zvučnika koji je kupljen u milijunima širom svijeta. Izvorni Denton nastavio je s drugim modelima temeljenim na svojoj vrlo popularnoj formuli, a Denton 3 je posljednji u liniji… …do sada!

Denton 85th Anniversary je dvosmjerni zvučnik u klasičnoj tradiciji polica za knjige, prekrasno ručno furniran u mahagoniju od strane Wharfedale proizvođača ormara s umetnutom prednjom pregradom i tradicionalnom rešetkom od volframove tkanine. Međutim, ispod tradicionalne vanjštine, Denton 85th Anniversary je vrlo suvremen i koristi mješavinu tradicionalne i napredne tehnologije. Bas jedinica ima Wharfedaleov inovativni tkani konus od kevlara montiran na krutu lijevanu šasiju, ova kombinacija daje bogat, detaljan bas/srednjetonski izlaz s vrhunskim dinamičkim performansama. Visoke frekvencije obrađuje tkana tekstilna meka kupolasta visokotonska jedinica s feritnim magnetom visokog fluksa, projektirana za glatko, detaljno HF proširenje. Besprijekoran glazbeni izlaz Ove pogonske jedinice kombinira visoko istražena skretnica koja je gotovo nečujna za slušatelja, što rezultira koherentnim, besprijekornim glazbenim izlazom koji je istovremeno uzbudljiv i prirodan u svojoj izvedbi bilo kojeg izvornog materijala. Izvorni Denton bio je poznat po svom toplom, bogatom i prirodnom karakteru zvuka, a 85th Anniversary Edition zadržava taj karakter, ali ga prožima otvorenom, detaljnom izvedbom koja će vas navesti da istražite cijelu svoju glazbenu kolekciju. Istinski moderni klasik!

Brand

WHARFEDALE

Back to Top