DIAMOND 12.4 1,200.00 
SW-10 650.00 

DX 2 5.1

Za one koji traže diskretnije, elegantnije i pristupačnije rješenje za pravi surround zvuk, novi DX-2 5.1 sustav zvučnika iz Wharfedalea je idealan.

670.00 

Sastoji se od četiri satelitska zvučnika za prednje i stražnje strane, plus kompaktni središnji zvučnik i aktivni subwoofer, DX-2 zamjenjuje slično malu DX-1 seriju paketa zvučnika. Oni su bili univerzalno hvaljeni zbog svojih izvrsnih performansi ‘zvuk po funti’, zaradivši kritike od pet zvjezdica u What Hi-Fi? i časopisa Home Cinema Choice, s ocjenom 9/10 na web stranici Trusted Reviews i osvajanjem ‘Najboljeg kompaktnog sustava zvučnika’ na prošlogodišnjoj dodjeli nagrada AVTech Media Awards.

DX-2 uključuje sve ključne sastojke koji su DX-1 HCP i DX-1SE pakete učinili tako uspješnim, rekonstruiran s poboljšanim dizajnom kućišta i pametnim, suvremenim novim izgledom. Pogonske jedinice su fino podešene, a aktivni subwoofer nadograđen snažnijim i sofisticiranijim integralnim pojačalom, što je rezultiralo većom ljestvicom, snagom i profinjenošću

Brand

WHARFEDALE

Back to Top