ELYSIAN 1 3,950.00 
ELYSIAN 2 6,000.00 

ELYSIAN 1 Stalci

Wharfedale ELYSIAN 1 stalci za zvučnike posebno su dizajnirani za ELYSIAN 1 zvučnik, kompaktniji dodatak nagrađivanoj seriji ELYSIAN.

660.00 

Stojeći na visini od 476 mm, stalci za zvučnike Wharfedale ELYSIAN 1 projektirani su na novim razinama preciznosti s laserskim izrezom od nehrđajućeg čelika s visokim udjelom ugljika.

Dizajnirano da služi kao savršeno postolje za ELYSIAN 1 zvučnik, postolje se prodaje u visini i stabilnost je optimizirana. Ovaj razmatrani inženjering smanjuje vibracije i rezonanciju kućišta zvučnika učinkovitom izolacijom zvučnika od poda i okoline. Osigurani rezultat je znatno poboljšana izvedba zvučnika.

Svaki stalak za zvučnike ELYSIAN 1 dizajniran je da nadopuni prirodnu Wharfedale izvedbu širokog pojasa; kao i osiguravanje komada namještaja na koji vlasnik može biti s pravom ponosan. Kao i kod kućišta zvučnika, osnovna ploča je ručno izrađena s pravim piano finiš lakovima, i dalje ručno polirana na šest razina dubine, kako bi se dobio uistinu prekrasan finiš – savršen spoj za ELYSIAN 1 zvučnike.

Brand

WHARFEDALE

Back to Top