INSPIRATION CS 2.3 5,900.00 
OVATION CS 8.3 Black Edition 16,000.00 

EVOLUTION CS 5.3 · CS 3.3

Streaming CD-prijemnik sa 2×350 W

8,000.00 9,500.00 

Očisti odabir

EVOLUTION CS 5.3 i CS 3.3 ukratko

 

 • Sve-u-jednom CD prijemnik za strujanje s 2 x 350 W
 • Govornik A & B
 • X-Stream Engine® za HiRes streaming uklj. DSD, kojim se može upravljati preko RC X APP
 • Pripremljeno za Spotify, Qobuz, Tidal, Webradio (nadogradivo)
 • Gramofonski ulaz visokih performansi i mogućnost prebacivanja s potpunim mogućnostima podešavanja MM & MC u osobnom izborniku za postavljanje (CS HMI ili s RC X APP)
 • HDMI (ARC) ulaz
 • 2 digitalna ulaza (SPDIF koaksijalni i opt.)
 • USB A za vanjske tvrde diskove (NTFS i FAT)
 • 3 RCA + 1 XLR linijski ulaz, preklopiv kao ulaz osjetljiv na signal, preklopiv kao protok kućnog kina
 • Bluetooth 4.2, Airplay 2/1, ROON spreman
 • AVM multiroom funkcija
 • 2 digitalna izlaza (SPDIF, opt.), također se mogu prebaciti na promjenjivu glasnoću
 • Izlaz za slušalice 6,3 mm na prednjoj ploči s namjenskim pojačalom za slušalice
 • Čisti CD pogon s utorom (Red-Book)
 • Pretvorba digitalnog signala s odabranim Double-Quad DAC-om za maks. 384/32 PCM (ESS 9028PRO) i/ili DSD 256
 • Kontrola tona i parametarska glasnoća s funkcijom premosnice (također preko RC X APP)
 • Bijeli grafički zaslon s mogućnošću prigušivanja sa senzorom dodirne točke i senzorom blizine
 • Brojne funkcije izbornika (podesiva ulazna osjetljivost, pojedinačno imenovanje ulaza i još mnogo toga)
 • Minimalna potrošnja energije u stanju mirovanja (APD)
 • Kompaktna veličina: 43 mm x 12 mm x 350 mm (WHD)
 • Verzije kućišta: Ručno brušeni aluminij srebrne ili crne boje ili kao verzija CELLINI s kromiranom prednjom pločom (uz doplatu)
 • Okidač u, ekst. IR senzor, 2 x Trigger out

CS 5.3

Posebnost CS 5.3 je njegov Tube Line Stage, koji se nalazi u dijelu pretpojačala CS 5.3. Na temelju cijevi koje su vlastito izrađene za nas, razvili smo cijevnu pozornicu koja u potpunosti otkriva tonski šarm ovih AVM cijevi. Zbog AVM-ove vlastite tehnologije krugova, cijevima je zajamčeno da će trajati dugo (oko 20.000 sati). CS 5.3 se od CS 3.3 razlikuje i po izgledu zbog staklenog prozora u poklopcu kućišta. Stupnjevi cijevi mogu se lako promatrati kroz ovaj zamračeni prozor.

CS 3.3

CS 3.3 u potpunosti radi kao čisti tranzistorski uređaj. Svi ostali podaci o vezi i izvedbi odgovaraju onima u CS 5.3. Najočitija značajka razlikovanja je zatvoreni poklopac kućišta od brušenog aluminija.

 

Stvoren od najboljih gena: sestrinski uređaji CS 5.3 i CS 3.3

 

AVM se osvrće na desetljeće dugu tradiciju razvoja All-in-One uređaja sa stvarno visokom kvalitetom zvuka od 1990-ih. Nova generacija naših EVOLUTION All-in-One CS uređaja visokih performansi stvorena je na temelju AVM X-Stream Engine®. Ugrađene su brojne inovacije, a novi RC X APP u potpunosti kontrolira i CS 3.3 i CS 5.3. S ovim sve-u-jednom rješenjima visokih performansi hrpe audio opreme i nered od kablova postaju stvar prošlosti.

Dostupni su svi moderni priključci, tako da se, primjerice, i gramofon i TV mogu spojiti putem HDMI ARC-a. Kako bismo postigli naš cilj konstruiranja sve-u-jednom uređaja najboljeg zvuka na svjetskom tržištu, posudili smo iz našeg vodećeg modela CS 8.3. EVOLUTION CS uređaji sada odišu aluminijskim preciznim kućištem bez vidljivih vijaka koje je široko samo 43 cm i impresioniraju minimalističkom elegancijom i simetričnim dizajnom. Glavni fokus bio je na potpuno moderniziranoj APP kontroli.

Najjednostavniji, intuitivni rad koji se može naučiti, kao i jasno i atraktivno dizajnirano korisničko sučelje čine upravljanje čak i velikim glazbenim kolekcijama dječjom igrom. Zbog toga želite krenuti na putovanja otkrivanja nove glazbe na brojnim platformama za strujanje. Isporučeni izbor Spotify, Tidal, Qobuz i HighResAudio može se lako proširiti u budućnosti. AVM RC X APP dostupan je za uređaje kojima upravlja iOS (Apple) ili Android. Novi AVM X-Stream Engine® može strujati sve formate visoke razlučivosti do razlučivosti 384/32, uključujući DSD (256). Ovaj mehanizam za strujanje potpuni je vlastiti razvoj AVM-a i potpuno se temelji na softveru.

Stoga se može ažurirati na mreži na način koji je spreman za budućnost. HDMI (ARC) sučelje je također uključeno, kao i moderna Bluetooth veza, dodatni digitalni ulazi i USB A sučelje su standardni. Potpuno novorazvijeni gramofonski ulazni stupanj visokih performansi omogućuje povezivanje MM i MC sustava. Kao posebna značajka, sve prilagodbe odabranog sustava preuzimanja mogu se odabrati izravno i praktično u APP-u. Ovo osigurava savršen analogni zvuk, posebno u kombinaciji s našim rotirajućim gramofonima. Potpuno novi su digitalni izlazi, čiju glasnoću sada također možete kontrolirati po želji, kao i signalno osjetljivi ulazi koji uključuju CS 3.3/5.3 čim se signal dovede do ovih ulaza.

Što se tiče zvuka, također je veliki dobitak u odnosu na prethodnika. Potpuno novi stupnjevi pojačala sada daju impresivnih 350 W kontinuirane snage i lako se mogu nositi s bilo kojim zvučnicima. Digitalni dio potpuno je obnovljen u sklopu potpuno novog razvoja. Ovaj ključni dio temelji se na odabranom ESS9028 PRO Double-Quad DAC-u. Također jasan dobitak u smislu zvuka, koji ide ruku pod ruku s velikom količinom novih dizajna digitalnih sklopova, 4 DAC-a po kanalu ovdje rade paralelno. Ovaj napor koristi svim digitalnim izvorima u smislu kvalitete zvuka, tako da se svi formati visoke razlučivosti mogu savršeno reproducirati i što je moguće bliže izvorniku. EVOLUTION CS dostupni su u standardnim bojama aluminij srebrna ili crna, na zahtjev i kao elegantna verzija CELLINI s kromiranom i ručno poliranom prednjom stranom i kromiranim rotirajućim gumbima.

Kao i svi AVM uređaji, EVOLUTION CS se također izrađuje u potpunosti ručno u tvornici Malsch. Velika većina dobavljača, npr. za precizne dijelove kućišta, također se nalaze u blizini našeg glavnog pogona. Dobrodošli ste pogledati naš kreativni proces u našem videu o izradi. Opetovane, intenzivne kontrole kvalitete tijekom svih proizvodnih koraka i razdoblje uhodavanja od nekoliko dana za svaki pojedinačni uređaj osiguravaju naše obećanje maksimalne pouzdanosti na duge staze i dajemo prenosivo jamstvo od 2 godine, uz online registraciju 2 dodatne godine (Jamstva mogu se razlikovati ovisno o teritorijima).

Brand

AVM

MODEL:

CS 5.3,  CS 3.3

Back to Top