EVOLUTION A 5.2 / PA 5.2 4,700.00 5,300.00 
EVOLUTION SD 5.2 6,200.00 

EVOLUTION SD 3.2

Analogno pretpojačalo · DAC · DSD64 · Pojačalo za slušalice klase A · HiFi Streaming (TIDAL, QOBUZ, UPnP, Webradio i još mnogo toga) · 6 digitalnih ulaza · 2 analogna ulaza · Praktično upravljanje putem RC S aplikacije za iOS i Android · Dodatni RC 9 daljinski kontrola sa zaslonom u boji

4,800.00 

EVOLUTION SD Streaming DAC – potpuno drugačija životinja: Nove SD jedinice najavljuju potpuno novu kategoriju AVM komponenti s mogućnostima strujanja. Potpuno nove SD komponente kombiniraju DAC s DSD-om, Streaming Client, web radio, analogno pretpojačalo s 2 analogna linijska ulaza i pojačalo za slušalice visokih performansi, sve u jednu jedinicu. Zovemo ih Streaming DAC ili skraćeno: SD. U SD 3.2 usredotočeni smo na čistu solid state tehnologiju u svim stupnjevima pojačala. Ova tehnologija je sastavljena u veličini kućišta dobro poznatoj iz našeg CD 3.2 ili SA 3.2 stereo pojačala snage. Kao SD 5.2 dodajemo dodatni Evolution tube line stage koji je poznat iz CD-a 5.2 ili PA 5.2.

Ova vlasnička tehnologija AVM Tube u kombinaciji s novim načinima pristupa digitalnom toku podataka sastavljena je u kućištu veličine jednakom veličini CD-a 5.2 ili paru mono pojačala snage MA 3.2 S. Budući da obje SD jedinice mogu poslužiti kao puna predpojačala, njihova kombinacija s našim pojačalima snage SA 3.2 ili MA 3.2 S logična je posljedica. Nadalje, SD 3.2 i SD 5.2 također se mogu kombinirati s aktivnim zvučnicima. Dvije nove komponente SD Evolution Line bliski su rođaci i budući da postoje mnoge sličnosti, posebno u svakodnevnom radu i povezivosti, odlučili smo spojiti obje jedinice u jednu informaciju o proizvodu.

Jasno ćemo označiti koje se karakteristike razlikuju ili su rezervirane za SD 5.2. SD 5.2 ima dodatni Evolution Tube Line Stage s dva dodatna napajanja. Ovi dodatni izvori napajanja opskrbljuju grijanje cijevi. Kao cijevi AVM koristi prilagođeni AVM 83 T: • Tube Line Stage s AVM 83 T koji se koristi u uravnoteženom načinu rada • Visokonaponski generator neovisan o izmjeničnoj mreži koji opskrbljuje grijanje cijevi S novim SD jedinicama takozvani računalni audio dolazi u liniju Evolution. Potpuno nova kombinacija streaming klijenta, DAC-a s DSD-om, analognog pretpojačala i pojačala za slušalice stvara novu kategoriju digitalnog zvučnog centra za slušanje s fokusom na digitalno strujanu glazbu iz različitih izvora. U SD 5.2 Evolution Line cijevni stupnjevi dodani su na vrh, stvarajući digitalni glazbeni centar sa šarmantnim cijevnim zvukom.

Primjenjuju se 2 DAC-a po kanalu. Na ovaj se način čak iu digitalnoj domeni glazbeni signali obrađuju u uravnoteženom načinu. Streaming engine omogućuje obradu bezbrojnih formata. Zvučno, SD 5.2 pokreće šarmantan zvuk cijevnih pozornica. Ovi stupnjevi pojačala su izravno izvedeni iz PA 8 iz serije OVATION koji očaravaju svojom emocionalnom reprodukcijom glazbe. U stupnjevima cijevi SD 5.2 primjenjuju se vlastite cijevi AVM 83 T. SD 3.2 dobiva svoju zvučnu raznolikost korištenjem solid state pojačanja u svim stupnjevima. Kao i sve AVM hi-fi komponente, i SD 3.2 i SD 5.2 pažljivo su razvili i sastavili naši inženjeri u Malschu u Njemačkoj.

Naši prodavači kućišta i elektroničkih dijelova nalaze se u blizini. Ova blizina nam pomaže da lako osiguramo i održavamo vrhunsku razinu kvalitete isporučenih dijelova za AVM hi-fi komponente izrađene od njih. Tijekom procesa proizvodnje provodimo višestruko brojne testove kako bismo osigurali apsolutnu kvalitetu naših proizvoda. Kada je sastavljanje završeno i prva inspekcija obavljena, sve jedinice moraju proći test rada kako bi se dokazala njihova pouzdanost. Nakon toga slijedi pažljiva završna inspekcija prije pakiranja i otpreme. Sve to osigurava stvaranje savršenog proizvoda iz AVM-a za naše klijente.

Brand

AVM

Back to Top