OVATION CS 8.3 · CS 6.3 13,000.00 15,000.00 
OVATION A 6.2 Master Edition (ME) 10,000.00 

INSPIRATION AS 2.3

Integrirano pojačalo s 2 x 140 W · X-STREAM Engine® za HiRes Streaming uklj. DSD (256), upravljanje putem RC X aplikacije · Pripremljeno za Spotify Connect, Qobuz, Tidal, HiResAudio, Webradio · Visokoučinkoviti fono ulaz (MM & MC) · HDMI (ARC) ulaz · Airplay 2 · Roon Ready · Bluetooth

5,300.00 

INSPIRATION AS 2.3

 

 • Integrirano pojačalo sa 2 x 140
 • W X-STREAM Engine® za HiRes Streaming uklj. DSD (256), upravljanje putem RC X App
 • Pripremljeno za Spotify Connect, Qobuz, Tidal, HiResAudio, Webradio (proširivo)
 • 1 gramofonski ulaz visokih performansi koji se može prebacivati ​​između MM i MC (Usklađivanje impedancije putem uključenih adapterskih utikača)
 • HDMI (ARC) ulaz + 2 digitalna ulaza SPDIF (koaksijalni, optički)
 • USB A za vanjske tvrde diskove (NTFS & FAT)
 • 2 ulaza visoke razine (zamjenjivi kao protok kućnog kina) Airplay 2, Roon Ready, Bluetooth 4.2
 • AVM RoomConneXion® multiroom funkcija 2 digitalna izlaza (SPDIF, optički), podesiva glasnoća
 • Izlaz za slušalice na prednjoj strani
 • Obrada signala s povećanjem uzorkovanja na 192 kHz / 24 bita s odabranim DAC-om
 • Kontrola tona i parametarska glasnoća s funkcijom premosnice (također se može kontrolirati putem aplikacije RC X)
 • Zatamnjeni grafički zaslon sa senzorom dodirne točke i senzorom blizine
 • Opsežne funkcije izbornika (prilagodljiva ulazna osjetljivost, pojedinačno imenovanje ulaza i još mnogo toga)
 • Minimalna potrošnja u stanju pripravnosti
 • Kompaktan dizajn: širina 34 cm, dubina 32 cm, visina 10 cm
 • Varijante kućišta: Aluminij srebrni ili crni brušeni ili kao CELLINI verzija s kromiranom prednjom stranom (doplata)

Moderno integrirano pojačalo: AS 2.3

U tradiciji i s našim kumulativnim iskustvom u razvoju kompaktnih sve-u-jednom uređaja bez kompromisa u pogledu zvuka od 1990-ih, novo integrirano pojačalo visokih performansi INSPIRATION AS 2.3 stvoreno je na temelju AVM X-STREAM Engine®. Ugrađene su brojne inovacije, a nova aplikacija RC X također potpuno kontrolira AS 2.3. Tornjevi uređaja i preplavljeni kablovi postaju suvišni: Dostupni su svi moderni priključci tako da se čak i TV može spojiti putem HDMI ARC-a. Kako bismo postigli naš cilj da najmanje integrirano pojačalo učinimo jednim od najboljeg zvuka na svjetskom tržištu, minijaturizirali smo dokazane zvučne tehnologije iz našeg sve-u-jednom vodećeg CS 8.3 i dizajnirali ga u usko, precizno aluminijsko kućište bez vijaka od samo 34 cm. Naš glavni fokus stavljen je na potpuno moderniziranu kontrolu aplikacije: aplikacija AVM RC X jasno nudi sve važne funkcije.

Jednostavan, intuitivan rad te jasno i lijepo dizajnirano korisničko sučelje čine upravljanje čak i velikim glazbenim kolekcijama lakim. Zbog toga želite istražiti novu glazbu na brojnim platformama za strujanje. Aplikacija AVM RC X dostupna je za iOS (Apple) i Android uređaje. Novi AVM X-STREAM Engine® struji sve formate visoke razlučivosti, uključujući DSD (256). Ovaj mehanizam za strujanje potpuni je vlastiti razvoj tvrtke AVM i u potpunosti se temelji na softveru te se stoga može ažurirati putem interneta na način spreman za budućnost. HDMI (ARC) sučelje je također uključeno, kao i moderna Bluetooth veza i drugi digitalni ulazi, plus USB-A sučelje također.

Posebna pažnja posvećena je gramofonskom ulaznom stupnju visokih performansi za MM i MC. Ovaj ulazni stupanj visoke preciznosti potpuno je redizajniran za ugradnju u kompaktni AS 2.3. To osigurava još bolji zvuk, posebno u kombinaciji s AVM ROTATION gramofonima. Potpuno novi su digitalni izlazi, koji također mogu kontrolirati glasnoću. Preko HDMI ARC ulaza, TV uređaji se također mogu jednostavno povezati i praktično kontrolirati. AS 2.3 također je napravio veliki korak u smislu čiste kvalitete zvuka. Ovo se temelji na korištenju stupnja pojačala od 140 W, koji također bez napora oglašava zvučnike gladne snage pri svim glasnoćama.

Potpuno novi stupnjevi pojačala temelje se na velikom CS 8.3 i optimizirani su za upotrebu u kompaktnom AS 2.3 kabinetu. Digitalni dio AS 2.3 redizajniran je od nule jer se ovaj ključni dio AS 2.3 temelji posebno na našem desetljećima razvojnog iskustva. Odabrani ESS iz nove generacije (9038 Q 2 M) sada se ovdje koristi kao digitalno-analogni pretvarač, što je također jasan zvučni dobitak koji pogoduje svim digitalnim izvorima i savršeno i vjerno reproducira sve formate visoke razlučivosti. AS 2.3 dostupan je u svojim standardnim završnim obradama od aluminija srebrne ili crne, a na zahtjev i kao elegantna verzija CELLINI s kromiranom i ručno poliranom prednjom stranom.

Kao i sva AVM Inspiration remek-djela, AS 2.3 proizveden je isključivo ručno u tvornici AVM Malsch. Daleko najveći dio dobavljača, npr. za točnije stambene dijelove, također se nalaze u neposrednoj blizini. Dobrodošli ste pogledati naš kreativni proces u našem videu ‘Making-of’. Opetovane, intenzivne kontrole kvalitete tijekom svih proizvodnih koraka i period probijanja od nekoliko dana za svaki pojedinačni uređaj osiguravaju naše obećanje maksimalne pouzdanosti na duge staze i dajemo 2 godine jamstva na kompaktni AS, uz online registraciju 2 dodatna godine.

Brand

AVM

Back to Top