Linton 1,250.00 
LINDON - Stalci 400.00 

LINTON & STANDS

Kako bi proslavio svoju povijest, Wharfedale je uspostavio Heritage Series rekreacije poznatih modela iz svoje prošlosti, potpuno rekonstruirane korištenjem suvremenih tehnika i materijala. Najnoviji zvučnik koji se pridružio ovoj kolekciji je Linton.

1,650.00 

Izvorni Linton debitirao je 1965. i linija se nastavila u raznim iteracijama do kraja 1970-ih. Bio je to klasičan model svog vremena, smatran ozbiljnim hi-fi zvučnikom, ali i relativno pristupačan. Kutija mu je bila pozamašna, dovoljno velika da u nju stanu tri pogonske jedinice uključujući bas jedinicu dobre veličine, ali ipak ne pretjerano glomazna prema tadašnjim standardima. Novi Linton ima jasnu obiteljsku sličnost. To je također trosmjerni model za montažu na postolje – rijetkost u modernom dobu – zadržavajući slične proporcije kao klasični Linton modeli. Njegov ormarić obložen drvetom ima vintage izgled, a ipak je standard završne obrade izrazito suvremen. * LINTON stalci dostupni kao dodatna oprema Zvučnici Linton Heritage sada su dostupni u 3 različite završne obrade. Orah, mahagonij, a sada crna.

Retro stil, bezvremenska muzikalnost Linton koristi svoju široku bazu ugradnjom velikog (prema modernim standardima) bas drajvera s 200 mm kevlarskom membranom, postavljenom na krutu, lijevanu šasiju. Iznad toga se nalazi 135 mm srednjotonac, također s tkanom membranom od kevlara i smješten unutar vlastitog unutarnjeg kućišta. Konačno, visokotonac s kupolom od tkanine od 25 mm s feritnim magnetom visokog fluksa podnosi visoke frekvencije. Izvorne Lintonove inkarnacije iz 1960-ih i 1970-ih bile su dobro poznate po bogatoj i prirodnoj kvaliteti zvuka; novi model zadržava ove atribute, ali nadograđuje performanse u svakom odjelu. Njegov bas je dubok i dobro definiran, njegovo srednjetonsko područje jasno i otvoreno, sa slobodnom dinamikom i ekspanzivnom ljestvicom koja oživljava glazbu. To je zvuk u koji možete uroniti i izgubiti se u njemu dok slušate album za albumom; nostalgično kimanje prošlosti uzdignuto na razinu prikladnu za budućnost.

Dizajniran za privlačnost Ovo je zvučnik koji odiše autentičnošću, dizajniran da privuče predanog ljubitelja glazbe. U skladu s dizajnom koji treba cijeniti, novi Linton ima ručno usklađene drvene furnire i dodatna odgovarajuća postolja sličnog klasičnog stila. Izrađen po narudžbi kako bi se osiguralo da je svaki zvučnik postavljen na savršenoj visini za slušatelja koji sjedi, kruti metalni okvir postolja osigurava kritično prigušivanje neželjenih vibracija, ukrašen pločama obloženim drvom na vrhu i dnu kako bi nadopunili zvučnike. Dizajn čak pruža prostor za pohranjivanje vinilnih ploča unutar strukture postolja.

Brand

WHARFEDALE

Back to Top