Novo
Merason DAC1
Merason DAC1 5,000.00 
Merason POW1
Merason POW1 790.00 

Merason Frérot

MERASONov početni DAC nevjerojatan je pothvat inženjerstva. U kompaktnom aluminijskom kućištu obloženom prahom, MERASON Frérot je izvrstan!

1,190.00 

Korištenjem inovativnog 6-slojnog PCB-a, dva za napajanje, dva za otpornost na smetnje i dva za usmjeravanje signala, analogni signal se zatim konačno isporučuje pomoću novog procesa tako da izlazni kondenzatori u putu signala mogu biti izostavljeni. Time se izbjegavaju zvučni artefakti.

Frérot prima digitalne signale putem USB-a, dva S/PDIF RCA ulaza i dva optička Toslink priključka. Ulazi se biraju putem Elma okretnog prekidača za kodiranje na prednjoj strani. Kao i kod njegovog starijeg brata DAC-1, digitalni signali idu u provjereni pretvarač Burr Brown 1794A. DAC-1 radi s dva od ovih čipova u mono modu. Mlađi brat je zadovoljan jednim 1794A u stereo modu. MERASON Frérot obrađuje samo PCM podatke do 24 bita / 192 kHz.

Signal se nastavlja na ploči D/A pretvarača u diskretno analogno izlazno pojačalo klase A. Obrada signala u Frérotu je u cijelosti simetrična. Izlaz analognog izlaznog signala za daljnju obradu odvija se simetrično preko XLR utičnica i asimetrično preko RCA utičnica. Izlazni napon je 2 volta (4 volta rms). To znači da Frérot svira 2dB glasnije od izvora s naponom od 1,5 V, što slušatelj primjećuje pri izravnom prebacivanju.

Brand

MERASON

Back to Top