OVATION CS 8.3 Black Edition 16,000.00 
INSPIRATION AS 2.3 5,300.00 

OVATION CS 8.3 · CS 6.3

Sve-u-jednom CD-prijemnik · 2 x 500 W · AVM X-STREAM Engine®: Apple AirPlay 2, Spotify® Connect, Roon Ready, TIDAL, QOBUZ, UPnP, Webradio · Multiroom & Party Sync Mode · HiFi Bluetooth · Quad DAC 384kHz/32bit · DSD128 · Slot-In Pure CD Drive · Class-A pojačalo za slušalice · Praktično upravljanje putem RC X aplikacije za iOS i Android · Dodatni RC 9 daljinski upravljač sa zaslonom u boji

13,000.00 15,000.00 

Očisti odabir

CS 8.3 i CS 6.3 na prvi pogled

I CS 8.3 i CS 6.3 ujedinjuju nagrađivane tehnologije linije AVM OVATION u sve-u-jednom audiofilsko remek-djelo visokih performansi. Također u pogledu povezivosti, CS 8.3 & CS 6.3 nude potpuni izbor: Podržani su svi uobičajeni formati strujanja i ugrađen je CD mehanizam temeljen na ekskluzivnom TEAC pogonu za AVM. Nadalje, dostupan je veliki izbor analognih i digitalnih priključaka.

I CS 6.3 i CS 8.3 bliski su rođaci i razlikuju se samo po svojim izvanrednim pojačalima snage: u CS 6.3 usredotočeni smo na prestižnu solid state tehnologiju u svim stupnjevima pojačala, dok OVATION Tube Line Stage CS 8.3 stvara jedinstveno toplo i prirodna reprodukcija zvuka.

Svi detalji reproducirani su u nečuvenoj neutralnosti i prostranosti. Opuštene i radosne sesije slušanja naš su cilj, a CS 6.3 i 8.3 to s lakoćom čine stvarnošću. Sve je to moguće uz sve vrste odabrane glazbe. Izuzetno snažna pojačala daju do 500 W po kanalu. Svi zvučnici na tržištu mogu se koristiti s lakoćom ukupne razine glasnoće. U CS 8.3 & CS 6.3, princip modularnog dizajna linije OVATION premijerno se pojavljuje u jedinici All-in-One. tj.

DAC je dizajniran kao izmjenjivi modul. Već danas ovaj Quad-DAC može obraditi digitalne signale do 384 kHz/32 bita, a DSD formati se transformiraju u analogne glazbene signale koji su savršena rekreacija originala. Formati za pohranu digitalne glazbe brzo napreduju. U slučaju da budući formati s višim rezolucijama zahtijevaju nove DAC-ove, CS 8.3 & CS 6.3 su spremni za to jer će se DAC modul moći hardverski nadograditi.

Kao i sve druge jedinice OVATION Line, CS 8.3 & CS 6.3 nude goleme i svestrane mogućnosti povezivanja i upravljanja. Pritom nisu podržani samo uobičajeni formati za strujanje glazbe. Nadalje, dostupni su digitalni ulazi uključujući asinkroni USB ulaz i SPDIF ulaze i izlaze. Također se može upravljati povezanim NAS-om ili vanjskim tvrdim diskovima, kao i USB pogonima za preskakanje. Softver (firmware) integriranog AVM X-STREAM Engine® lako se može nadograditi putem interneta. Na ovaj način budući formati i dodatne značajke mogu se implementirati uz jednostavno ažuriranje. Posebna pozornost posvećena je autentičnoj i izvrsnoj reprodukciji CD-a. Akustički zaštićeni CD mehanizam montiran je u kruto kućište OVATION Line radi zaštite od neželjenih utjecaja (vibracije i sl.).

CS 8.3 & CS 6.3 stoje u najboljoj AVM tradiciji i zadivljuju svojim dizajnom “smanji do maksimuma”. Savršeno obrađeno kućište izrađeno od masivnog aluminijskog lima sastavljeno je bez vidljivih vijaka i vijaka. Višekomorni raspored kućišta štiti osjetljivu elektroniku od ometajućih utjecaja koji mogu pogoršati kvalitetu zvuka. Pažnja posvećena detaljima pažljivo se provodi u svakom aspektu. Kromirane ručke izrađene su iz jednog komada uključujući osovine i montirane su na kuglične ležajeve za teške uvjete rada. Kroz stakleni poklopac na gornjoj ploči CS 8.3, svjetleće cijevi su vidljive i možda promatrane dok proizvode svoju glamuroznu zvučnu teksturu.

Kao standardne verzije, CS 8.3 & CS 6.3 dostupni su u srebrnoj ili crnoj eloksiranoj poliranoj aluminijskoj boji. Kao opcija dostupna je masivna kromirana prednja ploča (doplata). Kromirane tipke za glasnoću i odabir ulaza također se mogu prilagoditi na zahtjev. Tijekom procesa proizvodnje provodimo višestruko brojne testove kako bismo osigurali apsolutnu kvalitetu naših proizvoda. Kada je sastavljanje završeno i prva inspekcija obavljena, sve jedinice moraju proći test rada kako bi se dokazala njihova pouzdanost. Nakon toga slijedi pažljiva završna inspekcija prije pakiranja i otpreme. Sve to osigurava stvaranje savršenog proizvoda iz AVM-a za naše klijente.

Brand

AVM

MODEL:

CS 8.3,  CS 6.3

Back to Top