OVATION SD 8.3 · SD 6.3 10,600.00 13,000.00 
AVM30 CD 30.3 2,400.00 

OVATION PA 8.3

Modularno analogno vodeće pretpojačalo s opcijskim ulazno/izlaznim modulima: Tube Out, Line Out, Phono, Tone Control, Bluetooth, DAC, FM tuner · Potpuno balansirano & DC-spregnuto usmjeravanje signala · Kromirane ručke s kugličnim ležajevima · Uklj. RC 3 daljinski upravljač · Spreman za igru s minimalnom konfiguracijom (1 ulazna kartica / 1 izlazna kartica)

10,600.00 

OVATION PA 8.3 – što je novo?

  • Potpuno nova ploča napajanja za sve napone napajanja
  • Novi glavni transformatori za čistije napajanje svih ulaznih i izlaznih kartica
  • Novo napajanje visokog napona
  • Smanjena potrošnja u stanju mirovanja
  • Funkcija automatskog isključivanja
  • Ulazne i izlazne kartice ostaju nepromijenjene: OVATION PA 8.3 moduli

Modularno PA 8.3 vodeće pretpojačalo ponovno je najsloženiji model pretpojačala OVATION linije. Dosljedno, ovdje se gleda samo jedno: Savršen zvuk. Baš kao što su glazbenici željeli od svojih autorskih pjesama. Postizanje ovog cilja iznimno je težak pothvat koji zahtijeva veliku količinu glazbene osjetljivosti, baš kao što je to kod kuće u AVM-u od 1986. Cilj naših inženjerskih vještina je prevesti ovu muzikalnost u uređaje za reprodukciju kod kuće.

Prethodni model PA 8.2 već je nagrađen mnogim referentnim naslovima i nagradama diljem svijeta i služi kao instrument za slušanje mnogim glazbenicima, kao i stalna referenca za renomirane stručne časopise i specijalizirana uredništva. Novi PA 8.3 sigurno će biti par svom prethodniku. Mono i stereo pojačala snage u vodećim serijama AVM OVATION odavno su rangirana među najbolja pojačala snage na svijetu. Još jednom, potražnja za 100% precizno prilagođenim PA 8.3 pretpojačalom bila je enormno visoka, ali u isto vrijeme jednostavna: samo je morala biti savršena. Pa ipak, kada smo realizirali treću generaciju našeg analognog i modularnog vodećeg pretpojačala OVATION, mi u AVM-u nismo bili samo zabrinuti za obranu naše titule jednog od najboljih svjetskih pretpojačala: osmislili smo brojne nove tehnologije posljednjih godina i naše iskustvo inženjeri su upotrijebili najnovije i najbolje komponente kako bi se još više približili našem zvučnom idealu. Moto: Najbolje je dovoljno dobro!

Da bismo to pogurali još dalje, krenuli smo u izradu pretpojačala koje može rasti s brzo razvijajućim računalnim hi-fijem (kako ga mi zovemo) i dugoročno rastućim zahtjevima za tradicionalnim analognim pojačalima. Stoga se PA 8.3 temelji na potpuno novom, modularnom dizajnu. Kao i kod prve generacije pretpojačala serije 8, ovaj modularni koncept omogućuje da se PA 8.3 kontinuirano proširi i prilagodi osobnim zahtjevima s dodatnim plug-in modulima ili da se prikladno naknadno opremi tehnološki najnovijim modulima. Izgled PA 8.3 točno je usklađen sa svim pojačalima snage OVATION vodeće serije.

Modularni koncept OVATION PA 8.3 PA 8.3 sastoji se od dva dijela: osnovne jedinice i modula. Osnovna jedinica nosi novorazvijenu i vrlo složenu linearnu jedinicu za napajanje kao i kontrolu temeljenu na procesoru za sve funkcije i sve module, koji se mogu kombinirati na praktički bilo koji način i sastaviti za pojedinačne zahtjeve. Osnovna jedinica automatski detektira koji instalirani su plug-in moduli i prema tome prilagođava sve funkcije izbornika osnovne jedinice. Dodavanje dodatnih modula, zamjena ili ponovno spajanje modula na stražnjoj strani PA 8.3 stoga je dječja igra i može se izvesti brzo i jednostavno.

Brand

AVM

Back to Top