SW-12 700.00 
WH-D8 400.00 

SW-15

SW serija subwoofera nudi razinu performansi dosad neviđenu u svojoj klasi. Revolucionarne pogonske jedinice, moduli pojačala i stupnjevi filtera nalaze se na svakom modelu. Postižu savršenu ravnotežu između snage i kvalitete zvuka, nudeći izvanredne razine zvučnog tlaka, a opet zadržavajući dovoljno kontrole da ih se smatra audiofilskim u kvaliteti.

900.00 

Nova serija SW subwoofera dolazi s nizom novih značajki. Sada dolaze s čunjevima od neprešanog papira za povećanje samoprigušivanja, poboljšani prijelazni udar i interno povećanu strukturnu krutost samog konusa. Središnji otvori su obloženi bakrom kako bi se smanjilo magnetsko izobličenje i poboljšalo odvođenje topline.

Još uvijek koristeći čvrsta, dobro konstruirana pojačala snage, SW subwooferi optimizirani su za jak utjecaj na niskim frekvencijama i idealni su za filmove ili glazbu. Uz razne završne obrade kućišta – palisander/biser oraha/bijeli sandeks/vinil crno drvo s pregradom visokog sjaja – ovi subwooferi izgledaju sjajno s odgovarajućim podnim zvučnicima.

Brand

WHARFEDALE

Back to Top