AURA 2 STALCI 999.00 
AUDIOLAB 7000CDT 690.00 

AUDIOLAB 7000A

Integrirano pojačalo 7000A

1,290.00 

Integrirano pojačalo 7000A

Izvana podsjećajući na sekvencijalnu seriju i stoga nudeći poznatu, provjerenu I modernu vizualnu estetiku cijele marke, Audiolab 7000A poboljšava 6000A s pravih 70W po kanalu, novim boljim DAC-om, novim, večim IPS LCD zaslonom u boji i više! Kompaktniji od serije 9000, održava jasnu ergonomiju, visokokvalitetni inženjering, koristan niz mogućnosti i izvrsnu sveobuhvatnu akustičnu izvedbu i povezivost.

 

Klasa A i B

Diskretni stupanj pojačala snage klase AB 7000A isporučuje 70 W po kanalu na 8 Ohma, s maksimalnom isporukom struje od 9 A ampera u teškim opterećenjima. Novi standard u Audiolab pojačalima, izlazni stupanj diskretnih krugova pojačala snage koristi CFB (Complementary Feedback) topologiju, osiguravajući vrhunsku linearnost i izvrsnu toplinsku stabilnost, jer se struja mirovanja održava neovisnom o temperaturi izlaznih tranzistora. Kritički specificirao Jan Ertner (vodeći inženjer za brand Audiolab); novorazvijeno napajanje ima značajan toroidalni transformator od 250VA, praćen kapacitetom spremnika od 4x15000uF (ukupno 60000uF), koji pomaže pojačalu da zadrži čvrstu kontrolu nad glazbom, dok istovremeno omogućuje odličan dinamički raspon.

 

Odaberite svoj izvor zvuka

Bez obzira na izvor ulaza – analogni, digitalni, bežični ili TV – 7000A je izrađen na istoj razini detalja koja se očekuje od Audiolaba, sve s najnovijom tehnologijom koja je u potpunosti opremljena za pokrivanje mnogih baza, ali ipak održava cijena koja drži Audiolab marku na čelu kvalitetnog kućnog zvuka. Dvostruki analogni ulazi služe za CD playere i linijske izvore, dvostruki koaksijalni i SPDIF ulazi proširuju ovo za digitalne izvore, dok Bluetooth aptX prijemnik služi kao rješenje za bežičnu audio reprodukciju i pametne uređaje. Slijedeći rastući trend izravne integracije vrhunske audio elektronike u dnevnu sobu i tu radi više usklađenosti kao središnji dio vašeg kućnog audio sustava, 7000A dovodi povezivost u novu dimenziju s ugrađenim Audio Return Channel (ARC) priključkom za korištenje sa zaslonima čime se donosi Audiolab dinamika u reprodukciju glazbe i kućno kino temeljeno na TV aplikacijama. I nemojmo zaboraviti izravnu vezu s računalom putem USB-a.

 

Vrhunski DAC

 Kao što je standardno kod Audiolab integriranih pojačala, 7000A ponovno potvrđuje prirodnu integraciju i sinergiju s ESS ES9038Q2M čipom. Poboljšavajući 6000A s ovom najnovijom iteracijom i preuzimajući učenja iz 9000A, 7000A koristi 32-bitnu HyperStream arhitekturu ESS tehnologije i Time Domain Jitter Eliminator. Kao i kod 9000A, 7000A koristi post-DAC filter koji se temelji na topologiji klase A i vlasničkom dizajnu elektroničkog pojačala high-gain spojenog na istosmjernu struju za isporuku ultraniskog šuma i visokog dinamičkog raspona za poznavatelje digitalnog zvuka.

 

Poboljšano sučelje

Kao što su inženjeri u Audiolab kampu naučili sa svakim modelom i serijom; veličina se može poboljšati. Uzimajući 6000A kao standard, Audiolab zna da bi žeđ običnog audio entuzijasta za specifikacijama i značajkama značila da bi željno očekivana linearna nadogradnja s 6000A instinktivno također nudila poboljšani zaslon i opće korisničko sučelje (GUI); stoga živopisan i vizualno informativan IPS zaslon od 2,8 inča (48 x 64 mm). Detaljan, ali jednostavan za korištenje GUI također prenosi opću temu informacija i strukture iz 9000A, samo u kompaktnijem stilu. GUI uključuje postavke za digitalnu faznu petlju D/C pretvarača

Brand

AUDIOLAB

Back to Top