AUDIOLAB 7000A 1,290.00 
AUDIOLAB 7000N PLAY 690.00 

AUDIOLAB 7000CDT

CD Transport

690.00 

CD Transport

Smješten između 6000 i 9000, 7000 CDT stapa vrhunske osobine u cjenovnu kategoriju koja slijedi mantru performansi koje su vodeće u klasi.

Izvana podsjećajući na sekvencijalnu seriju i stoga nudeći poznatu, provjerenu I modernu vizualnu estetiku cijele marke, Audiolab 7000CDT poboljšava 6000CDT s novim mehanizmom, USB HDD reprodukcijom i novim IPS LCD zaslonom u punoj boji! Kompaktniji od serije 9000 i savršeno usklađen sa serijama 6000 i 8300, održava čistu ergonomiju, visokokvalitetni inženjering i izvrsnu sveobuhvatnu izvedbu

 

Nova serija, viši standardi

7000CDT koristi optički sustav visoke preciznosti s elektroničkim međuspremnikom podataka za preciznu i besprijekornu reprodukciju CD-a. Tehnologija vrlo slična modelu 9000CDT, 7000CDT koristi digitalni međuspremnik za čitanje unaprijed kako bi smanjio greške u čitanju diska, pomažući pri reprodukciji izgrebanih i oštećenih CD-ova koji bi mogli biti nečitljivi konvencionalnim mehanizmima. Kako bi se osiguralo da besprijekoran signal dopre do pratećeg DAC-a, koaksijalni izlaz 7000CDT se dovodi iz diferencijalnog linijskog drajvera. Glavni sat je kontroliran kristalnim oscilatorom visoke točnosti, omogućujući digitalnom izlazu iz koaksijalnih i optičkih utičnica da pokazuju nestalno niske razine podrhtavanja (digitalne distorzije).

 

Izolacija od vibracija

Ladica za utovar s niskim trenjem, čvrsta aluminijska baza i šasija 7000CDT rade na rješavanju vibracija koje se javljaju zbog mehanike motora s velikom brzinom vrtnje. Nadalje, transport je montiran u vlastito, elektromagnetski oklopljeno kućište s namjenskim napajanjem. Sve to doprinosi uzornom izdvajanju digitalnog signala, dok dokazano smanjenje rezonancije dodatno poboljšava performanse i daljnji učinak u pomoćnoj Hi-Fi opremi i signalnim lancima.

 

Digitalne datoteke u bilo kojem formatu

Uz dizajn CD reprodukcije koji je vodeći u klasi, 7000CDT također nudi digitalne glazbene datoteke kompatibilne putem namjenske USB veze tipa A, na stražnjoj strani jedinice. Svi značajni audio formati visoke razlučivosti i bez gubitaka su osigurani, uključujući WAV, AAC i WMA, kao i komprimirane stare MP3 formate.

Brand

AUDIOLAB

Back to Top