AUDIOLAB 7000CDT 690.00 
DC BLOCK 130.00 

AUDIOLAB 7000N PLAY

Bežični audio player za strujanje

690.00 

Bežični audio player za strujanje

Novi 7000N Play nadovezuje se na uvođenje bežičnog strujanja zvuka u naslijeđe brenda s poboljšanjima i poboljšanjima kako bi se uskladio s napredovanjem od uspostavljene serije 6000 do nove serije 7000, vodeće u klasi.

Donoseći bežični audio streaming visoke rezolucije u bilo koji kućni audio sustav, 7000N Play dodatno proširuje DTS Play-Fi sustav kompatibilan s više formata, više platformi, više izvora, sada s kompatibilnošću s Apple AirPlay 2.

 

Wi-Fi® tehnologija

Uz tehnologiju DTS Play-Fi®, glazba se može prenositi putem vaše bežične mreže u formatu visoke rezolucije i po potrebi se može lako proširiti na višesobni sustav. Možete strujati s bilo kojeg izvora na vašoj bežičnoj mreži, uključujući pametne telefone, tablete ili osobna računala kao i NAS pogon.

 

Aplikacija DTS Play-Fi

Osim pristupa vašoj osobnoj glazbenoj biblioteci, DTS Play-Fi platforma nudi mnoštvo vodećih online glazbenih kanala iz cijelog svijeta. Spotify, Tidal, HD Tracks, Deezer, Amazon Music, Napster, KKBox i Sirius XM, da spomenemo samo neke. Pregledajte radijski vodič s tisućama postaja i podcasta ili streamajte s kućnog medijskog poslužitelja s DLNA kompatibilnošću. A zahvaljujući gore spomenutom usvajanju AirPlay 2, 7000N Play također sada nudi dodatnu kompatibilnost za korisnike Apple Musica i drugih ne-Play-Fi nativnih platformi putem povezivanja Apple Airplay 2, nudeći sve dodatne pogodnosti Apple platforme.

 

Digitalni zaslon

Uz novi IPS LCD zaslon od 2,8 inča (48 x 64 mm) s detaljnim, ali jednostavnim za korištenje GUI, audiolab 7000N Play nudi živopisan prikaz informacija uključujući uslugu strujanja, postavke sustava, format, mapu, pojedinosti o pjesmi i druge podatke. Može se čak postaviti da prikazuje VU mjerač u ‘analognom’ ili ‘digitalnom’ obliku, prikazujući razine decibela u stvarnom vremenu za lijevi i desni kanal za analogne izlaze – zadovoljavajući grafički prikaz glazbe dok svira.

Brand

AUDIOLAB

Back to Top