LINDON - Stalci 400.00 
DIAMOND 12.1 400.00 

DIAMOND 12.0

Ultrakompaktni zvučnik u seriji DIAMOND 12, DIAMOND 12.0 ima potpuno istu tehnologiju kao i njegova veća braća i sestre, ali je dizajniran za male hi-fi sustave, ili čak kao kompaktni satelitski zvučnik visokih performansi u kućnom kinu sustava.

330.00 

Glasovna zavojnica namotana je na špulicu od epoksidnih/staklenih vlakana velike snage, što je vrlo neobično u zvučnicima ove cjenovne razine. Ovo ima prednost jer nema dodavanja vrtložnih struja i daje veću snagu rukovanja od aluminijske bobine, dok je također mnogo čvršći od tipa Kapton koji je povezan s ovom cjenovnom klasom.

Kupola od 25 mm izrađena je od tkanog poliesterskog filma s premazom s velikim gubicima za isporuku otvorenih i glatko proširenih visokih frekvencija. Magnetski sustav i prednja ploča optimizirani su za široku disperziju i nekomprimirano ponašanje. Prednja ploča je ravna i izlaže kupolu što je više moguće; samo vrlo kratki kanal na prednjoj ploči uravnotežuje zvučno opterećenje i poboljšava SPL (razina zvučnog tlaka) mjerenje.

Mreža skretnica koristi akustičnu topologiju LKR 24dB. To uključuje induktore sa zračnom jezgrom koji se češće nalaze u vrhunskim zvučnicima, odabrane jer proizvode najniže izobličenje od svih tipova induktora. Budući da je otpor zavojnice veći od standardnog induktora s laminiranom čeličnom ili feritnom jezgrom, magnetska struktura srednje/bas drajvera je modificirana kako bi se to kompenziralo, što rezultira brzim, čistim basom bez izobličenja od induktora.
Čvrsto i pošteno

Kućište DIAMOND 12.1 sa stražnjim priključkom je precizno dimenzionirano tako da unutarnji volumen radi u skladu sa sustavom pogonske jedinice kako bi se postigao željeni zvučni rezultat. Višeslojni sendvič dizajn prigušuje prepoznatljive karakteristike ‘zvuka’ ormarića. Mjerena su čak i rezonantna svojstva ljepila između slojeva kako bi se odredila optimalna kombinacija.

Inside the cabinet, Intelligent Spot Bracing connects opposite walls with a specific form of the wood brace to achieve an optimal reduction of cabinet resonance. These braces are precisely modelled by computer simulation to improve upon the commonplace ‘figure of eight’ brace, which may simply transfer resonance from one wall to another.

Brand

WHARFEDALE

Back to Top