DIAMOND 12.0 330.00 
DIAMOND 12.2 500.00 

DIAMOND 12.1

Pravi svestrani zvučnik, Wharfedale DIAMOND 12.1 tradicionalni je zvučnik za stojeće (ili za police) koji utjelovljuje povijest i vrijednosti performansi Wharfedale DIAMOND serije.

400.00 

Savršen ‘pristupačan’ hi-fi zvučnik, DIAMOND 12.1 nudi najbolje od oba svijeta – kompaktnu veličinu sa snagom i detaljima.

Savršen za 2-kanalne hi-fi sustave, zahvaljujući svojim zamršenim performansama, ali i kompaktan i sposoban za impresivno kućno kino, DIAMOND 12.1 je dizajniran i certificiran za rad, bez obzira na veličinu prostorije i primjenu.

DIAMOND 12.1 ima KlarityTM drajver visokih performansi od 130 mm (5”) za izniman tajming i profinjeni bas. Vrhunski kupolasti visokotonac od 25 mm (1”) od tkanog poliestera pruža otvorene i glatko proširene visoke frekvencije.

Kupola od 25 mm izrađena je od tkanog poliesterskog filma s premazom s velikim gubicima za isporuku otvorenih i glatko proširenih visokih frekvencija. Magnetski sustav i prednja ploča optimizirani su za široku disperziju i nekomprimirano ponašanje. Prednja ploča je ravna i izlaže kupolu što je više moguće; samo vrlo kratki kanal na prednjoj ploči uravnotežuje zvučno opterećenje i poboljšava SPL (razina zvučnog tlaka) mjerenje.
Mreža skretnica koristi akustičnu topologiju LKR 24dB. To uključuje induktore sa zračnom jezgrom koji se češće nalaze u vrhunskim zvučnicima, odabrane jer proizvode najniže izobličenje od svih tipova induktora. Budući da je otpor zavojnice veći od standardnog induktora s laminiranom čeličnom ili feritnom jezgrom, magnetska struktura srednje/bas drajvera je modificirana kako bi se to kompenziralo, što rezultira brzim, čistim basom bez izobličenja od induktora.
Čvrsto i pošteno

Kućište DIAMOND 12.1 sa stražnjim priključkom je precizno dimenzionirano tako da unutarnji volumen radi u skladu sa sustavom pogonske jedinice kako bi se postigao željeni zvučni rezultat. Višeslojni sendvič dizajn prigušuje prepoznatljive karakteristike ‘zvuka’ ormarića. Mjerena su čak i rezonantna svojstva ljepila između slojeva kako bi se odredila optimalna kombinacija.

Brand

WHARFEDALE

Back to Top