DIAMOND 12.1 400.00 
DIAMOND 12.3 850.00 

DIAMOND 12.2

2-sistemski bokshelf zvučnici sa 6.5″ basom i 1″ visokotoncem, preporučena snaga pojačala 20-120W, nominalna impedancija 8 ohma, frekvencijski odziv 50Hz ~ 20kHz.

500.00 

Wharfedale DIAMOND 12.2 i dalje je kompaktan, ali dizajniran s većim volumenom i većim drajverima za još veću snagu. Nudeći više od tradicionalnog podnog (ili polica za knjige) formata, utjelovljuje nasljeđe i performanse serije Wharfedale DIAMOND.

Savršen za veće prostorije i moćnije 2-kanalne hi-fi sustave, DIAMOND 12.2 ima 150mm (6.5″) KlarityTM drajver visokih performansi za veliki, čvrsti bas i odličan 25mm poliester kupolasti visokotonac (1″) za otvoren i ujednačen visoke frekvencije.

Glasovna zavojnica namotana je na špulicu od epoksidnih/staklenih vlakana velike snage, što je vrlo neobično u zvučnicima ove cjenovne razine. Ovo ima prednost jer nema dodavanja vrtložnih struja i daje veću snagu rukovanja od aluminijske bobine, dok je također mnogo čvršći od tipa Kapton koji je povezan s ovom cjenovnom klasom.

Kupola od 25 mm izrađena je od tkanog poliesterskog filma s premazom s velikim gubicima za isporuku otvorenih i glatko proširenih visokih frekvencija. Magnetski sustav i prednja ploča optimizirani su za široku disperziju i nekomprimirano ponašanje. Prednja ploča je ravna i izlaže kupolu što je više moguće; samo vrlo kratki kanal na prednjoj ploči uravnotežuje zvučno opterećenje i poboljšava SPL (razina zvučnog tlaka) mjerenje.

Mreža skretnica koristi akustičnu topologiju LKR 24dB. To uključuje induktore sa zračnom jezgrom koji se češće nalaze u vrhunskim zvučnicima, odabrane jer proizvode najniže izobličenje od svih tipova induktora. Budući da je otpor zavojnice veći od standardnog induktora s laminiranom čeličnom ili feritnom jezgrom, magnetska struktura srednje/bas drajvera je modificirana kako bi se to kompenziralo, što rezultira brzim, čistim basom bez izobličenja od induktora.
Čvrsto i pošteno

Kućište DIAMOND 12.1 sa stražnjim priključkom je precizno dimenzionirano tako da unutarnji volumen radi u skladu sa sustavom pogonske jedinice kako bi se postigao željeni zvučni rezultat. Višeslojni sendvič dizajn prigušuje prepoznatljive karakteristike ‘zvuka’ ormarića. Mjerena su čak i rezonantna svojstva ljepila između slojeva kako bi se odredila optimalna kombinacija.

Brand

WHARFEDALE

Back to Top