DIAMOND 12.3 850.00 
DX 2 5.1 670.00 

DIAMOND 12.4

2.5-sistemski samostojeći zvučnici sa 6.5″ bas, 6.5″ midrange i 1″ visokotonskom pogonskom jedinicom. Preporučena snaga pojačala 30-200W, nominalna impedancija 8 ohma, frekvencijski odziv 40Hz ~ 20kHz.

1,200.00 

Snažni model serije Wharfedale DIAMOND 12, DIAMOND 12.4 je najveći model u seriji koji ispunjava prostoriju, udara u prsa.

Za veće, snažnije sustave i iskustva kućnog kina u stilu kina, DIAMOND 12.4 ispunit će vašu sobu dojmljivom, impresivnom izvedbom.

Konfiguriran u 2,5-smjernom sustavu s iznimnom crossover tehnologijom, DIAMOND 12.3 koristi dvostruke KlarityTM drajvere od 150 mm (6,5”) za dojmljive, ali rafinirane srednje i niske frekvencije, dok kupolasti visokotonac od 25 mm (1”) pruža otvorene i glatko proširene visoke frekvencije.

Glasovna zavojnica namotana je na špulicu od epoksidnih/staklenih vlakana velike snage, što je vrlo neobično u zvučnicima ove cjenovne razine. Ovo ima prednost jer nema dodavanja vrtložnih struja i daje veću snagu rukovanja od aluminijske bobine, dok je također mnogo čvršći od tipa Kapton koji je povezan s ovom cjenovnom klasom.

Kupola od 25 mm izrađena je od tkanog poliesterskog filma s premazom s velikim gubicima za isporuku otvorenih i glatko proširenih visokih frekvencija. Magnetski sustav i prednja ploča optimizirani su za široku disperziju i nekomprimirano ponašanje. Prednja ploča je ravna i izlaže kupolu što je više moguće; samo vrlo kratki kanal na prednjoj ploči uravnotežuje zvučno opterećenje i poboljšava SPL (razina zvučnog tlaka) mjerenje.

Mreža skretnica koristi akustičnu topologiju LKR 24dB. To uključuje induktore sa zračnom jezgrom koji se češće nalaze u vrhunskim zvučnicima, odabrane jer proizvode najniže izobličenje od svih tipova induktora. Budući da je otpor zavojnice veći od standardnog induktora s laminiranom čeličnom ili feritnom jezgrom, magnetska struktura srednje/bas drajvera je modificirana kako bi se to kompenziralo, što rezultira brzim, čistim basom bez izobličenja od induktora.
Čvrsto i pošteno

Kućište DIAMOND 12.1 sa stražnjim priključkom je precizno dimenzionirano tako da unutarnji volumen radi u skladu sa sustavom pogonske jedinice kako bi se postigao željeni zvučni rezultat. Višeslojni sendvič dizajn prigušuje prepoznatljive karakteristike ‘zvuka’ ormarića. Mjerena su čak i rezonantna svojstva ljepila između slojeva kako bi se odredila optimalna kombinacija.

Brand

WHARFEDALE

Back to Top