ELYSIAN 2 6,000.00 
ELYSIAN 4 8,550.00 

ELYSIAN 2 – Stalci

Wharfedale ELYSIAN 2 stalci za zvučnike posebno su dizajnirani za novi flagship zvučnik ELYSIAN 2.

790.00 

Stojeći na visini od 428 mm, metalni dijelovi stalaka za zvučnike Wharfedale ELYSIAN 2 laserski su izrezani od nehrđajućeg čelika s visokim udjelom ugljika. Sva postolja imaju šiljke za bušenje tepiha koji su izrađeni od kaljenog visokougljičnog čelika.

Ovaj precizan dizajn znači da se postolje prodaje u stasu i da je stabilnost optimizirana. Ovaj razmatrani inženjering smanjuje vibracije i rezonanciju kućišta zvučnika učinkovitom izolacijom zvučnika od poda i okoline. Osigurani rezultat je znatno poboljšana izvedba zvučnika.

Svaki ELYSIAN 2 stalak za zvučnik je dizajniran da nadopuni prirodnu Wharfedale izvedbu širokog pojasa; kao i osiguravanje komada namještaja na koji vlasnik može biti s pravom ponosan. Kao i kod kućišta zvučnika, osnovna ploča je ručno izrađena s pravim lakovima za piano finiš i dalje ručno polirana do šest razina dubine, kako bi se dobio uistinu prekrasan finiš.

Uz izbor poliranog crnog, bijelog, orahovog finiša koji odgovara vašim zvučnicima, Wharfedale ELYSIAN 2 stalci za zvučnike nadopunjuju svaku prostoriju, estetski i akustički.

Brand

WHARFEDALE

Back to Top