ELYSIAN C 4,080.00 
WH ST-1 230.00 

ELYSIAN C – Stalci

Wharfedale ELYSIAN C stalak za zvučnik je dizajniran da bude savršena platforma za montažu za ELYSIAN C, zvučnik središnjeg kanala.

750.00 

Stojeći na visini od 496 mm i laserski izrezan od nehrđajućeg čelika s visokim udjelom ugljika, stalak za zvučnike Wharfedale ELYSIAN C projektiran je na novim razinama preciznosti za savršenu zvučnu prezentaciju.

ELYSIAN C je čvrstog stasa s promišljenim inženjeringom za smanjenje vibracija i rezonancije kućišta zvučnika, učinkovitom izolacijom zvučnika od poda i okoline. Središnji kanal ELYSIAN C pružit će realističnu vokalnu reprodukciju i impresivne, dojmljive projekcije pune frekvencije zahvaljujući preciznom kutu pod kojim središnji kanal ELYSIAN C leži na postolju.

Svaki ELYSIAN C stalak za zvučnik je dizajniran da nadopuni prirodnu Wharfedale izvedbu širokog pojasa; kao i osiguravanje komada namještaja na koji vlasnik može biti s pravom ponosan. Kao i kod kućišta zvučnika, osnovna ploča je ručno izrađena s pravim lakovima za finiš klavira, i dalje ručno polirana do šest razina dubine, kako bi se dobila uistinu prekrasna završna obrada – savršen spoj za ELYSIAN C, zvučnik središnjeg kanala.

Brand

WHARFEDALE

Back to Top